Ідею впровадження Pay Pass в Харкові я піднімаю вже 3 роки, - Черняк

Уже кілька років підіймається питання про можливість заплатити телефоном або банківською картою в громадському транспорті

В Ужгороді впровадили Pay Pass як оплату за проїзд в громадському транспорті, а в Харкові досі немає. Про це розповів кандидат в мери Харкова, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк на своїй сторінці в Facebook

Він зазначив, що вже три роки домагається подібної послуги від міської влади. У відповідь чує лише розмови про те, що ось-ось організовують.

"На фото - не Берлін, що не Вроцлав і навіть не Київ. На фото - Ужгород. Так, саме Ужгород. Ужгород, де можна спокійно безконтактно оплачувати проїзд в міському транспорті. Картою, сматрфоном, як зручно. Ідею впровадження pay pass для початку хоча б в Харківському метро я підіймаю вже 3 роки. 3 роки чую обіцянки та запевнення, що ось-ось, що зараз, що вже! Більше простих платіжних інструментів - більше зручності для пасажирів! 2020 рік на дворі, все-таки !!! ", - написав Черняк.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, кандидат в мери Харкова Ігор Черняк запросив громадськість відкрито обговорити питання, що накопичилися. Депутат відповість на всі запитання городян, а також обговорить ідеї стосовно розвитку міста.
Зустріч повинна відбутися вже в цей четвер біля намету "Все для Перемоги" на площі Свободи.
"Відвертий і відкритий діалог біля намету на Майдані Свободи. Поки ще не офіційний кандидат, проте вже з баченням та ідеями. Приходьте в цей четвер, о 19-00. Поспілкуймося і подискутуємо про розвиток нашого улюбленого міста!", - написав на своїй сторінці в Facebook Черняк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися