Харківське ЗМІ розповіло, що будують на місці колишнього тубдиспансеру (фото)

У центрі міста почалося будівництво нового 8-поверхового будинку

У Харкові, на вулиці Маршала Бажанова, де раніше був туберкульозний диспансер тепер будують новий житловий комплекс. Про це повідомляє СтройОбзор.

Демонтаж старої будівлі почали ще в січні цього року. На початок літа територію повністю розчистили. На місці тубдиспансеру з'явиться житловий комплекс "Брюссель". Його будуватиме компанія "Marshal Development", яка відома по об'єктах ЖК "Маршал", ЖК "Слов'янський" і ЖК "Спортивний".

ЖК "Брюссель" буде 8-поверховим будинком бізнес-класу з підземним паркінгом.

"Безсумнівною перевагою будинку є його місце розташування: ЖК" Брюссель "розташований на другій лінії від вул. Бажанова і в ста метрах від вул. Пушкінській, що забезпечує тихе проживання в зеленій зоні перебуваючи одночасно поряд з однією з головних вулиць міста ", - пише СтройОбзор.

На початковому етапі будівництва ціна за квадратний метр становить 28 тис. Грн. Будівництво хочуть закінчити через 2 з невеликим роки в кінці 2022.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, НАБУ на хабарі затримало директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Андрія Винниченко . Губернатор Харківської області Олексій Кучер призначив Винниченко на посаду ще 10 днів тому. У ХОДА цю інформацію ретельно приховували. До роботи в обладміністрації Винниченко працював в Харківобленерго, де також вчора ввечері пройшли обшуки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися