У Харкові чоловік, який 7 років прожив в лікарні, знайшов сім'ю (фото)

Справжня сім'я "сонячного людини" так і не знайшлася і він їх не пам'ятає

У Харкові чоловіка синдромом Дауна, який жив в лікарні 7 років, забрала додому пара харківських лікарів. Про це повідомила в Facebook журналістка СТБ Марія Малевська.

Вона пише, що чоловіка, якому на вигляд близько 30 років, забрали з лікарні подружжя медиків з Харкова - фельдшер Вадим і медсестра Людмила. У них у самих двоє дітей з таким же синдромом.

"У них двоє дітей з синдромом Дауна: дочки 17 років, синові 21. По дорозі, кажуть, Юра плакав. Коли в'їхали в Харків, дізнався район Одеської, показував пальцями на 13-ту лікарню на Гагаріна, сказав, що двічі там був. Юра вже їсть кавуни і співає разом з новими братом і сестрою. Проспав близько півтори доби ", - розповіла Малевська.

Вона додала, що ця сімейна пара раніше жила в Ровеньках Луганської області. Зараз місто окуповане проросійськими бойовиками "ЛНР". Сім'я - переселенці. Справжня сім'я Юрія поки не знайшлася і він досі не може їх згадати.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на початку червня, в районі ХТЗ у дворі по вулиці Миру, 44, люди помітили маленьку дівчинку, яка гуляла без батьків. У соцмережах пишуть, що малятко років двох, без взуття і верхнього одягу, бродила по калюжах одна. Не дочекавшись нікого з дорослих, перехожі викликали поліцію.
У пресслужбі облуправління Національної поліції розповіли, що дитину забрали у відділок близько 5:00 ранку. У підсумку, копам вдалося знайти її батьків, які пояснили, що дитина вискочила у відчинені двері слідом за собакою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися