"Провал в економіці і безпорадність перед будь-якими викликами": Світлична висловилася на користь відставки Кабміну

Народний депутат Юлія Світлична розкритикувала політика уряду Володимира Зеленського

Народний депутат побувала в Харківському районі та розділила обурення місцевих політикою Кабінету Міністрів. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook

"Розігнати... Слово, яке найчастіше чую від людей щодо діючого Уряду. Згодна з людьми. Повна некомпетентність, провал в економіці та очевидна безпорадність перед будь-якими викликами", - написала Світлична.

Нардеп зазначила, що розв'язання задач району вона буде шукати разом з його жителями. Однак, у людей є оптимізм, значить не все втрачено.

"Дуже цікаво поспілкувалися у Харківському районі! Багато про що говорили, безліч проблем. Рішення будемо знаходити разом. 

Добре, що незважаючи на ситуацію, у людей залишається оптимізм, хоча вони обурені тим, що справи у країні йдуть не так, як обіцяли", - додала Юлія Світлична.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, народний депутат Юлія Світлична обурена діями чинного уряду, які призвели до стрімкого зростання безробіття в країні.

"Щомісяця кількість безробітних збільшується. Це означає, що тисячі українських сімей залишаються без засобів до існування. Уряд самоізолювався від проблем простого українця", - обурилася Світлична.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися