В одному з райцентрів Харківської області відкриється скейтпарк (фото)

На будівництво парку екстремального катання виділили 1,6 мільйона гривень

У Лозовій Харківської області активна молодь зустрілася з мером, який підтримав їх ініціативу побудувати в місті скейтпарк. Про це повідомляє сайт Лозівської міської ради.

Мер Лозової Сергій Зеленський під час нарад запропонував створити спортивне містечко для молоді, в якому вже будуть скейтпарк, волейбольне та баскетбольне поле. Своєрідний комплекс з'явиться замість спортмайданчика в Каштановому провулку.

У міськраді пишуть, що за попередніми підрахунками на будівництво такого комплексу потрібно понад 7 мільйонів гривень. В цьому році поки повинні обладнати скейтпарк, розповів заступник Лозівського міського голови Володимир Барановський, з міського бюджету на ці роботи виділили майже 1,6 мільйона гривень.

Роботи по будівництву і установці молодіжного комплексу виграла будівельна компанія "Готика". Вона повинна приступити до них на наступному тижні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська міська рада та наближені до його чолі Геннадію Кернесу фірми будують і ремонтують шкільні стадіони по неабияк завищеними цінами.
Так обладнаний спортмайданчик школи № 194 на вул. Плеханівській ремонтує ТОВ "БК" Дизайн-Плюс ". Вартість робіт тут становить 11,5 мільйона грн, що істотно дорожче, ніж в інших куточках України, пише Bihus.info.
Видання наводить приклад, що стандартний майданчик для гри в мініфутбол збираються побудувати за 2,726 мільйона грн. При цьому середня ціна по Україні вдвічі менше - 1,3 - 1,8 мільйона грн. Є одне виключення в Київській області, але там у вартість включені освітлення та доброустрій.



дима

10 квітня 2021, 22:46

А на какой улице или где вобще построен скейт парк?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися