З кінця квітня добиратися з Харкова до Мінська стане простіше

З кінця квітня літаки з Харкова до Мінська будуть літати щодня

З кінця квітня авіакомпанія "Бєлавіа" буде щодня виконувати рейси з Харкова до Мінська. Про це портал "Коментарі. Харків" дізнався в прес-службі аеропорту "Харків".

Зараз прямі рейси Харків - Мінськ здійснюються тільки п'ять разів на тиждень. А з 30 квітня 2020 року літаки "Бєлавіа" в цьому напрямку будуть літати щодня. Додадуться рейси в четвер і неділю. Долетіти до білоруської столиці можна за 1 годину 12 хвилин. Виліт - в 4:35. Вартість квитків стартує від 80 доларів (1958,66 грн).

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", днями в аеропорту "Харків" правоохоронці затримали жінку, яка вербувала харків'янок в сексуальне рабство за кордоном. 41-річна мешканка Луганської області підшукувала в Харкові жінок для заняття проституцією в Туреччині. 21 січня вона проводжала на літак до Стамбула чотирьох жінок від 22 до 26 років. Всього з осені 2019 року зловмисниця завербувала сім харків'янок.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися