Харківська міськрада вже витратила перші гроші на Новий рік - 2021

Центр міста почнуть оформляти за 4,323 мільйона гривень

У Харківській міській раді вже почали витрачати перші мільйони на святкування Нового року. Про це йдеться в системі державних закупівель "Прозорро".

Харківське комунальне підприємство "Міський інформаційний центр" збирається витратити 4,323 млн грн на святкове новорічне оформлення центральної частини міста. Комунальники збираються прикрасити площу Свободи, площа Конституції, перехрестя вулиці Вернадського та Гімназійну набережну.

За документами, на площі Свободи поставлять конструкції "Новорічна ялинка", розбірний навіс, композицію "Дід Мороз", "Сані Діда Мороза", на площі Конституції - "Світлову ялинку", а на перехресті вулиці Вернадського і набережної - "Крижану Ялинку". Всі композиції повинні бути на місці до 15 грудня 2020 року, а з 31 січня 2021 почнеться демонтаж.

Очікувана вартість робіт - 4,325 млн грн. Перемогу на аукціоні отримало ТОВ "Насус Трейд", яке має виконати роботи по 4,323 млн грн.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на ремонт басейну в дитячому садку Харкова витратять півтора мільйона гривень. Відзначається, що управління освіти адміністрації Холодногірського району Харківської міськради витратить 1 420 825 гривень на капітальний ремонт приміщень басейну в дитячому садку №142 (недалеко від станції метро "Холодна гора").



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися