Стало відомо, коли в Харкові відкриють колишнє БТІ

"Будинок нерухомості" повинен розкрити свої двері 23 серпня

У Харкові колишнє БТІ, а тепер "Будинок нерухомості" відкриватимуть 23 серпня. Про це повідомили в харківських Telegram-каналах з посиланням на міського голову Геннадія Кернеса.

За словами мера "Будинок Нерухомості" буде черговим стандартом міського сервісу - доступного, прозорого і швидкого, в якому надаватимуть 104 послуги.

Крім того, там розмістять профільні виконавчі органи міської влади: Департаменти реєстрації та територіального контролю, Харківське бюро технічної інвентаризації, Центр адміністративних послуг, особливістю якого стане "миттєва" (протягом 15 хв) послуга з реєстрації / зняття з реєстрації місця проживання.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській міській раді вже почали витрачати перші мільйони на святкування Нового року. Харківське комунальне підприємство "Міський інформаційний центр" збирається витратити 4,323 млн грн на святкове новорічне оформлення центральної частини міста. Комунальники збираються прикрасити площу Свободи, площа Конституції, перехрестя вулиці Вернадського та гімназійних набережну.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися