З Харкова почала ходити ще одна електричка

У шляху електропоїзд з Харкова і назад буде знаходитися 3,5 години

Відсьогодні, 20 серпня, з Харківського вокзалу "Левада" до Ізюма почала ходити ще одна електричка. Про це стало відомо з сайту Південної залізниці "Укрзалізниці".

У електропоїзди розклад розраховане на другу половину дня.

З Ізюма електричка №6446 відправляється о 17:40, а до Харкова прибуває о 21:20.

Час відправлення електрички № 6425 з Харкова - о 13:05, в Ізюм вона приїжджає о 16:39.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, "Укрзалізниця" пустила з Харкова поїзда до моря. Відзначається, що поїзди будуть курсувати з Харкова в Херсон і Бердянськ. Так, поїзд № 375/376 Харків-Херсон курсуватиме щодня з Харкова з 5 липня, з Херсона - з 6 липня.
Поїзд № 261/262 Харків-Бердянськ курсуватиме з Харкова з 3 липня до 5 вересня через день по непарних числах, з Бердянська - з 4 липня до 6 вересня по парних.
Нагадаємо, в Харківській області розпочалися рейди по виявленню пасажирів електричок без захисних масок. На Південній залізниці кажуть, що спільно зі стрілками воєнізованої охорони вони проводять рейди в приміських поїздах. У разі невиконання правил масочного режиму, незгодних зніматимуть з поїзда і передавати правоохоронцям. Як раніше повідомляли "Коментарі", за подібні порушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність: штрафи від 17 до 170 тис. Грн. або тюремне ув'язнення на термін від 3 до 8 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися