Стало відомо, що буде замість Круглого ринку в Харкові (відео)

Торгові ряди з круглого ринку збережуться за їх власниками

У Харкові замість Круглого ринку відкриють супермаркет "РОСТ". Про це стало відомо з постів в Telegram-каналах про місто.

"Реконструкція будівлі Круглого ринку на Салтівці. Тепер там буде Зростання. Правда, всім хто торгував всередині - дали поруч місця ", - надіслав користувач повідомлення каналу ВЕХА.

До новини прикріпили відео, на якому показано, що зараз відбувається біля Круглого ринку.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові почалися роботи по реконструкції "круглого ринку" на 524 мікрорайоні Салтівки. Один з користувачів надіслав для пабліка відео, на якому показав як ведуться роботи. На ролику видно, що людей на будівництві немає.
"Підгледів для вас, як ведеться реконструкція харківського круглого ринку на Салтівці. 524 мікрорайон ", - йдеться в повідомленні під відео.
Нагадаємо, в кінці серпня в Харків з робочим візитом, за інформацією обізнаних джерел, може приїхати президент України Володимир Зеленський. За попередньою інформацією, глава держави відкриє кілька об'єктів програми "Велике будівництво". Однак, деякі з них почали будувати задовго до президентської ініціативи й хронологічно вони не збігаються зі стартом програми в березні цього року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися