У Харкові на День міста транспорт буде їздити обмежено

Рух обмежать лише 23 серпня

У Харкові на День міста, 23 серпня, обмежать рух транспорту по Білгородському шосе і пл. Конституції. Про це повідомляє Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

У відомстві додали, що таке обмеження пов'язане зі святкуванням 77-ї річниці визволення міста Харкова від нацистських загарбників, Дня міста, Дня Державного Прапора України та проведенням урочистого покладання квітів до Меморіалу Слави в Лісопарку, а також урочистого підняття Державного Прапора України на пр. Незалежності.

Зокрема з 7:00 до 9:00 23 серпня обмежать рух і паркування транспорту по Білгородському шосе в районі Меморіалу Слави в Лісопарку.

З 7:00 до 10:00 23 серпня заборонять рух транспорту по пр. Незалежності, на ділянці від вул. Трінклера до пр. Науки.

З 7:00 до 13:00 23 серпня обмежать паркування автомобілів на пл. Конституції, на ділянці від вул. Пушкінської до пл. Павлівської (з боку Палацу Праці). Також в цей час обмежать паркування на вул. Пушкінській, на ділянці від вул. Чайковського до вул. Лермонтовській.

З 9:00 до 11:00 23 серпня заборонять паркування на пл. Конституції, на ділянці від Бурсацького узвозу до пров. Спартаківського.

Також з 7:00 до 10:00 23 серпня змінять маршрут ряд автобусів:

- №65е, 296е (при русі в сторону Лісопарку): здійснюватимуть розворот на пл. Свободи з виїздом на вул. Трінклера, потім - правий поворот на пр. Незалежності та далі за маршрутом;

- 278е: узвіз Клочківській - пр. Незалежності - пр. Науки - пл. Свободи - вул. Трінклера - пр. Незалежності та далі по маршруту.

Крім того, з 7:00 до 10:00 23 серпня буде заборонено рух тролейбусів і трамваїв по пр. Незалежності. На цей період транспорт курсуватиме так:

- тролейбус № 2А: пр. Перемоги - вул. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - станція метро "Наукова";

- тролейбус № 2Б: пр. Жуковського - вул. Академіка Проскури - Білгородське шосе - вул. Сумська - пл. Конституції;

- тролейбус № 17: вул. Рудика - вул. Лісопаркова - вул. Чкалова - Білгородське шосе - вул. Сумська - пл. Конституції;

- тролейбус № 18: Лікарня швидкої допомоги - вул. Балакірєва - вул. Дерев'янко - пр. Науки - станція метро "Наукова";

- трамвай № 12: не ходить.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові в цьому році не проводитимуть традиційний парад вишиванок на День Державного прапора 23 серпня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися