Опублікована програма Дня міста Харкова з карантинними нюансами

У Харкові 23 серпня відкриють дві локації

У неділю, 23 серпня, Харків святкуватиме День міста і День державного прапора. У міськраді опублікували програму святкових заходів.

Старт урочистих заходів о 08:00. Вони розпочнуться з покладання квітів до Меморіалу Слави в Лісопарку. Там представники міської влади і харків'яни вшанують пам'ять полеглих у Другій світовій війні.

О 14:00 у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбудеться церемонія вшанування нових Почесних громадян міста Харкова - їм урочисто вручать знаки.

Далі за програмою - відкриття після реконструкції Будинку нерухомості (БТІ), заплановане на 15:30. У ньому харків'янам будуть надавати послуги, пов'язані з нерухомістю. Також там буде Центр адмінпослуг.

Через годину - о 16:30 пройде урочисте відкриття сухого фонтана, який був побудований в сквері на площі Свободи.

Останній захід в програмі стоїть на 20:00. У сквері "Стрілка" пройде концерт за участю харківських музичних колективів. Святкові заходи на "Стрілку" будуть проходити та 24 серпня, в День Незалежності.

У мерії закликають харків'ян і гостей міста на всіх святкових заходах дотримуватися маскового режиму і соціальну дистанцію.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові, Богодухівському та Первомайському районах ввели помаранчевий рівень карантинної зони.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися