Стало відомо, скільки витратить в Харкові парк Горького на систему поливу

Тендер по підряднику для парку відпочинку і культури проводити не будуть

У Харкові парк Горького буде укладати договір на 3,5 мільйона гривень з фірмою "Тетрополіс". Про це розповіли в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на портал ProZorro.

За даними антикорупціонерів за ці гроші підрядник повинен буде реконструювати систему поливу.

Також відомо, що договір підпишуть без проведення аукціону. Замовник уже уточнив, що потрібно купити додаткові роботи у попереднього підрядника. Таку можливість договір передбачав.

У ХАЦ додали, що до фірми "Тетрополіс" парк Горького звертався вже двічі. У 2019 сторони підписали угоду на 16,6 мільйона гривень, проте через деякий час суму знизили до 469 тисяч. У 2020 парк Горького і "Тетрополіс" уклали ще один договір на 16,1 мільйона, але незабаром сума стала нижче і склала 12,6 мільйона гривень.

За інформацією активістів, загальна вартість реконструкції системи поливу для парку Горького може коштувати міському бюджету 16,1 мільйона гривень.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові спеціалізоване комунальне підприємство "Харківзеленбуд" збирається купити за 6 398 176 гривень два телескопічних навантажувача.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися