У Харківській області поставили пам'ятник загиблим героям України

У Харківській області відкриття монумента присвятили Дню пам'яті захисників України

У Вовчанську Харківської області сьогодні, 29 серпня, відбулися жалобні і урочисті заходи з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Про це повідомляє пресслужба Вовчанської райдержадміністрації.

Учасники та ветерани АТО (ООС), харківські військові, сім'ї загиблих воїнів, волонтери та представники обласної і міської влади вранці 29 серпня прийшли під монумент Захисникам України на однойменній площі в Києві.

Учасники заходу поклали квіти до монумента Захисникам України та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області на березі Печенізького водосховища ХОДА купить 9 гектарів землі під розміщення там будинків відпочинку. Харківська ОДА вже підписала договір на експертну оцінку земельної ділянки площею 8,8 га, який знаходиться за межами населених пунктів на території Березневого сільської ради. Там буде проведена передпродажна оцінка земельної ділянки (кадастровий номер - 6324683500: 03: 008: 0005) для розміщення будинків відпочинку і створення зони відпочинку. Ця земля розташована на території лісу поруч із Печенізьким водосховищем. Ця земельна ділянка знаходиться в оренді у ТОВ "Мисливець".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися