До Харкова сьогодні приїжджає президент України на два дні

Зеленський приїжджає в місто сьогодні ввечері

Сьогодні, 1 вересня, до Харкова приїжджає глава держави Володимир Зеленський. Президент буде тут два дні, пише Depo.Харків з посиланням на власні джерела в Харківській ОДА і системі правоохоронних органів регіону.

Ресурс повідомляє, що Зеленський приїде до Харкова сьогодні, 1 вересня, ввечері. На завтра, 2 вересня, на цілий день у нього буде насичена програма робочих поїздок та зустрічей глави держави.

Наприклад, президент на авіатранспорті облетить місця реконструкції доріг державного та місцевого значення в Харківській області. Після цього президент збирається ознайомитися з об'єктами дошкільної та шкільної освіти в Південному і селищі Пісочин під Харковом.

За попередньою програмою, після Зеленський збирається приїхати ще на державне підприємство "ФЕД", подивитися бібліотеку імені Ярослава Мудрого і музей Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, після чого зустрітися з бізнес-колами регіону. Програма може помінятися.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області голова Зачепилівської районної державної адміністрації Олена Петренко подала у відставку у зв'язку з незгодою з "Слугою народу" і політикою, яку зараз підтримує глава ХОДА Олексій Кучер.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися