Харківський метрополітен запевнив, що погасить борги із зарплати до кінця року

Комунальне підприємство Харкова не отримало кредит на погашення заборгованості своїм співробітникам

У Харкові за станом на 1 вересня метрополітену ще не дали кредит для погашення заборгованості із зарплати. Про це повідомляє Суспільне посилаючись на підприємство.

"Комунальне підприємство" Харківський метрополітен "не отримало кредит для погашення заборгованості по заробітній платі працівникам. Прогнозована дата виплат заборгованості по заробітній платі працівникам - до кінця поточного року", - написано у відповіді на інформаційний запит ресурсу.

Раніше віцемер Євген Водовозов вже говорив, що отримати кредит на 50 млн. Грн. - це довго.

Суспільне додало, що працівник харківського метрополітену Дмитро цирку розповів - на підприємстві виплачують поточну зарплату, є борг за 2,5 місяці - квітень, червень і частково березень. За його словами, керівництво розраховує, що з вересня пасажиропотік збільшиться, і це дозволить погасити борги.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Державна аудиторська служба дійшла висновку, після проведення фінансового аудиту КП "Харківський метрополітен" за період з 1 січня 2016 по 28 лютого 2019, що це КП в 4 рази занижує свої доходи від рекламної діяльності. За 2019, комунальне підприємство "Харківський метрополітен" отримало дохід розміром всього у 20,14 мільйона грн від надання в оренду рекламних площ. Замість 80-90 млн. Грн. в рік - тільки 20.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися