Під Харковом перед приїздом Зеленського укладали і мили асфальт (фото)

Працівники комунальних служб і ДСНС Харківщини активно готувалися до приїзду глави держави

У Пісочині Харківської області перед приїздом президента України Володимира Зеленського працівники ДСНС мили асфальт з брандспойта пожежної машини. Про це розповіли на Telegram-каналі "ВЕХА" з посиланням на знімок очевидців.

picture

"Перед приїздом Зеленського в Пісочині миють навіть асфальт", - йдеться в написі під фото.

Крім того, жителі Пісочина прислали на канал ще одну фотографію, на якій вночі укладають асфальт в місті.

picture

"До приїзду Зеленського в Пісочині вночі клали асфальт. Ніколи такого не було й ось знову ". - йдеться в написі під ще одним знімком.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за попередньою інформацією, глава держави відкриє кілька об'єктів програми "Велике будівництво". Однак, деякі з них почали будувати задовго до президентської ініціативи та хронологічно вони не збігаються зі стартом програми в березні цього року.
По всій видимості, Зеленський відвідає відкриття дитсадка в Південному, фізкультурно-оздоровчого комплексу в Дергачах і дитсадка в Пісочині, будівництво яких почалося ще тоді, коли губернатором була Юлія Світлична (нині - нардеп від 179 округу). Саме ці об'єкти, куди планується приїзд Зеленського, були готові в середньому на 90% ще до їх включення в програму "Велике будівництво". Зокрема, дитсадок в Пісочині на 1 січня 2020 року було готовий на 95%, дитсадок в Південному на 1 січня 2020 року було готовий на 85%, ФОК в Дергачах на 1 січня 2020 року було готовий на 85%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися