Прогноз погоди на 4 вересня у Харкові

Синоптики попереджають про сильну пожежної небезпеки

Завтра, 4 вересня, в Україні знову очікується різка зміна погоди - істотно похолодає в більшості областей. Про це повідомила в Facebook синоптик Наталія Діденко.

"Спека піде з більшості областей, лише на сході та південному сході ще попече до +34 градусів. Захід і Схід - явно разом, без опадів", - поділилася Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Синоптики Українського гідрометцентру також підтвердили на картах зниження температури. Так, в Харківській області завтра буде мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, град. Вітер південно - східний, 7 - 12 м / с, по місту та місцями по області шквал 15 - 20 м / с. Температура вночі 17 - 22 °, вдень 28 - 33 °. По місту без опадів. Температура повітря вночі 19 - 21 °, вдень 30 - 32 °.

За народним прогнозом, 4 вересня вшановується пам'ять святого Агафоніка. У народі день мав назву Агафона Огуменніка. Пов'язаний він був з повір'ям у лісовиків, вважали, що лісовик "потішається" зі снопами. У давнину помітили, якщо хмари рідкі, то ранок наступного дня буде ясним і холодним.

picture

Читайте також: У Харкові на одному з великих перехресть заборонили рух транспорту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися