У Харкові з'явилася можливість оформити важливі документи через мобільний додаток

Новий портал "Мій Харків" почав зі вчора свою діяльність

У Харкові з'явилося новий мобільний додаток, що дозволяє замовити виписки і довідки. Про це розповіла адвокат Інеса Пустовалова на своїй сторінці в Facebook.

Поки додаток доступний тільки для iPhone, але розробка для Android вже ведеться.

"Отже, харків'яни, всього лише 40 хвилин тому було презентовано і запущений дуже класний портал" мій Харків ", який тепер доступний на iOS. Я собі вже звантажила. Для того, щоб функціонал був повним - достатньо ідентифікуватися за допомогою ключа, Приват24 і т.д... таааа вуаля! Можна замовити будь-яку довідку, виписку та інше. Незабаром можна буде записатися до лікаря та оплатити міське паркування. Поки мені подобається. Все працює без збоїв. Для андроїдів додаток в розробці. Бути харків'янином - круто! ", - написала юрист у себе на сторінці.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові відсутня підтримка підприємців в умовах епідемії коронавірусу. Про це заявив кандидат в мери Харкова, заступник голови правління ГО "Харківський антикорупційний центр" Ігор Черняк.
"Дрібний і середній бізнес, який в нормальному суспільстві є основою розвитку економіки, у нас - харчовою базою чиновників і ко!", - зазначив Черняк.



Льоша

14 серпня 2021, 11:46

Мені вот цікаво, а на Ios теж є можна звантажити цей додаток? це дуже зручно і здається мені це потрібно, цікавлюсь чи на айфон можна, бо я тепер теж в яблучній сім'ї, забрала з пошти вчора https://icoola.ua/apple-iphone-12-pro, тепер шарюсь по інтернету за цікавими фішками. Чекаю чиєї відповіді хаха. До речі сервіс де купував телефон дуже сподобався, замовив через пару днів забрав і все.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися