У Харкові можна буде ходити на футбол

На цьому тижні новий "Металіст тисяча дев'ятсот двадцять п'ять" зіграє вдома

Завтра, 5 вересня, нова футбольна команда "Металіст 1925" зіграє перший домашній поєдинок нового сезону. Про це повідомляє "Справжня варта".

Матч пройде з глядачами. Квитки можна придбати в інтернеті і їх можна показувати на вході в електронному вигляді. Гра розпочнеться о 19:25. Пускати на стадіон почнуть за годину до її початку. Єдина умова - дотримуватися карантинні норми.

Матч в Харкові - не єдиний, який відбудеться з уболівальниками. Про те, що можна заповнити вболівальниками 25% місць на стадіонах заявили клуби в Києві та Херсоні: "Оболонь" - "Верес" і "Кристал" - "Миколаїв". Продаж квитків здійснюється з розрахунку не більше чверті від загальної кількості місць на стадіоні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в наступному сезоні Другої Ліги може з'явитися новий представник харківського футболу - ФК Метал. Відзначається, що новоспечений (зареєстрований в жовтні 2019) клуб буде тренувати Олександр Кучер, а поки готується все необхідне для нормального функціонування команди.
Варто відзначити, що засновником і кінцевим бенефіціарним власником ФК Метал виступає Євген Красніков. Красніков - колишній спортивний директор знаменитого Металіста Олександра Ярославського. Саме він будував (комплектував) ту команду Мирона Маркевича, яка приймала срібло УПЛ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися