У депутатів ХОДА починається остання сесія

У жовтні в обранців народу Харківської ОДА закінчується каденція

Менш ніж через місяць, 1 жовтня, в Харківській облдержадміністрації відбудеться остання сесія у депутатів. Про це йдеться на сайті ХОДА.

Місцеві депутати будуть затверджувати програму соцзахисту населення на наступні п'ять років, вносити зміни в кілька програм і обласний бюджет, збираються заснувати конкурс мініпроектів "Ефективна медицина в громаді", в тому числі винесено питання про продовження трудових відносин з директором дитячої "інфекціонки" Дмитром Кухарем.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області добу гасять масштабні лісові пожежі, які перекинулися на житлові будинки. Так, вогонь повністю знищив одне село. Зараз рятувальники ліквідовують спалах на площі близько 100 га.
Примітно, що на Харківщину прибув міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, щоб контролювати ліквідацію пожеж. Своєю чергою чинний губернатор ХОДА Олексій Кучер раніше заявляв, що ліквідацію пожеж візьме під особистий контроль. Однак до цього комісія з техногенної безпеки при ОДА, очолювана особисто Кучером, питання захисту лісів від пожеж в останній раз підіймала в середині липня. Це при тому, що з серпня і до сьогоднішнього дня в нашому регіоні спостерігається сильна спека і посуха.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися