Харківський Будинок нерухомості з моменту відкриття вже відвідало кілька тисяч чоловік

Працює колишнє харківське БТІ тепер шість днів в тиждень

У Харкові Будинок нерухомості з моменту відкриття 23 серпня 2020 року обслужив вже понад шість тисяч осіб. Про це розповів заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот.

Чиновник додав, що в Будинку нерухомості зараз надають понад 100 видів послуг. Там можна оформити технічний паспорт, зареєструвати місце проживання, отримати інформацію про зареєстрованих осіб. Працює Будинок нерухомості з понеділка по суботу, без перерв.

За словами Дробота, перелік послуг стане більше найближчим часом. Зокрема, це стосується підприємств, які надають харків'янам комунальні послуги.

"Це робиться для того, щоб оформлення документів, пов'язаних з переоформленням права власності на квартиру, що зобов'язує потім власника переоформляти особові рахунки на газ, воду і світло, також проводилося в одному місці. Ми працюємо вже над цими послугами, і незабаром вони тут з'являться ", - розповів віцемер.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській міській раді вже почали витрачати перші мільйони на святкування Нового року. Харківське комунальне підприємство "Міський інформаційний центр" збирається витратити 4,323 млн грн на святкове новорічне оформлення центральної частини міста. Комунальники збираються прикрасити площу Свободи, площа Конституції, перехрестя вулиці Вернадського та гімназійних набережну.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися