В харківському КП з’явився співробітник, який буде всіх обіймати

У харківському притулку для тварин з’явилася нова посада – обіймач тварин

Нова незвична посада з'явилася в харківському КП "Центр поводження з тваринами". Вона має назву - "обіймач тварин". Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі міської ради Харкова. 

В обов'язки спеціаліста входить не тільки дарувати кішкам та собакам турботу і ласку, а й допомагати кінологам в дресируванні і адаптації тварин, які все життя провели на вулиці, до спілкування з людиною. Головна мета – навчити їх довіряти людям.

Нову посаду посіла харків'янка на ім’я Катерина. Вона протягом останніх двох років майже щодня відвідувала притулок як волонтер. У минулому році дівчина закінчила школу волонтерів при Центрі поводження з тваринами. Там вона навчилася азам дресирування, правильного виховання і поведінки з тваринами.

Харківський притулок для тварин перший в Україні ввів подібну посаду. Її назва "pethugger", що з англійської перекладається як "обіймач тварин".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у минулому році більше двох тисяч тварин знайшли господарів. Це на 60% більше, ніж у 2018 році. Харківський притулок для тварин у 2019 році відвідали близько трьох тисяч харків'ян, тоді як два роки тому втричі менше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися