Стало відомо, яку суму харків'яни витратили на машини за місяць

У Харкові зареєстрували понад півтисячі нових авто на суму майже 20 мільйонів доларів

У Харкові за минулий серпень місяць громадяни купили 535 нових машин на суму 17 мільйонів доларів (~ 480,09 мільйона гривень). Про це повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua

Лідером продажів став японський автопром і машина Toyota. Нових машин цієї моделі зареєстровано 85 на суму в 3 мільйони доларів (~ 84,72 мільйона гривень) в базовій комплектації. У ТОП-3 найбільш популярних марок також увійшли Renault і Volkswagen.

У рейтингу моделей на перше місце в минулому місяці по Харківській області став кросовер Toyota RAV4. Далі йдуть Renault Duster і Renault Logan.

Серед усіх зареєстрованих машин 80% - це кросовери. Майже 30% - машини з дизельними двигунами, а середній об'єм двигуна склав 2000 кубічних сантиметрів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за липень 2020 року жителі Харкова витратили 20 мільйонів доларів (549,58 мільйона гривень) за місяць на придбання собі нових транспортних засобів. На ресурсі пишуть, що в Харківській області в минулому місяці зареєстрували 650 нових автомобілів. Перше місце по продажах зайняли французи Renault. У Харкові з'явилося 85 нових автомобілів цієї марки на суму 1,2 мільйона доларів (329,75 мільйона гривень) без урахування вартості додаткового обладнання. У ТОП-3 популярних марок потрапили Toyota і Hyundai.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися