У Харкові в центральному парку з'явився перший шматок сидячого газону (фото)

Зелене насадження на якому можна сидіти в саду Шевченка привезли туди працівники ХАЦ

У Харкові в саду Шевченка з'явилися перші кілька квадратних метрів газону, на якому можна сидіти. Зелене насадження принесли в центральний парк міста співробітники "Харківського антикорупційного центру" і написали про це на своїй сторінці в Facebook

Також антикорупціонери озвучили вартість квадратного метра такої трави.

"Ну що, постелили ми сьогодні газон в саду Шевченка, на якому можна ходити, сидіти та лежати. Коштував нам такий рулонний газон - 62 гривні за квадратний метр. Доставлення й "висадка" здійснювалася власними силами ", - розповіли в ХАЦ.

В "Харківському антикорупційному центрі" відзначили, що місто закупило таке покриття за у два рази більшу вартість і по ньому не можна ходити.

"Цікаво, що місто позавчора придбав рулонний газон для саду Шевченка та інших паркових зон - по 119 гривень за квадратний метр. Єдине - на газоні, який придбав місто - забороняється ходити, сидіти та лежати ", - додали в ХАЦ.


Антикорупціонери запросили всіх небайдужих і будь-які політичні сили приєднатися до вимоги, щоб влада погоджувала з жителями міста зміни громадських просторів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові в саду Шевченка побили хлопця та дівчину. Про те, що сталося в соцмережах написала сестра постраждалої Анастасія Бриль-Юзупкіна.
"Мою молодшу сестру і її хлопця побили. Сталося це в туалеті парку Шевченка, ввечері, на очах у безлічі людей. Б'ють охорона парку, четверо амбалів і двоє молодих людей в чорних футболках з написом "Харків'янін", - повідомила жінка.
Анастасія написала, що молодша сестра і її хлопець студенти Політеху. Вони відпочивали в Саду Шевченка. Дівчині стало погано і її почало нудити. Студенти забігли в жіночий туалет, але там була черга, тоді вони пішли в чоловічий.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися