З'явився рейтинг шкіл Харкова після результатів ЗНО

В першу десятку потрапили Авторська школа Бойка і гімназії Харківської міськради

Інформаційний освітній ресурс "Освіта.ua" оприлюднив рейтинг цього року по загальноосвітнім закладам Харкова. Повністю опубліковані дані з'явилися на сайті організації та формувалися за результатами ЗНО.

"Школи в таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО і з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи", - йдеться в повідомленні "Освіта.ua".

До першої десятки увійшли "Харківська гімназія №46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міськради Харківської обл.; КУ" Харківський університетський ліцей Харківської міськради Харківської обл.; КУ "Харківська гімназія № 6" Маріїнська гімназія "Харківської міськради Харківської обл."; Харківський технічний ліцей №173 Харківської міськради Харківської обл.; Харківський приватний НВК "Авторська школа Бойка" Харківської обл.; Харківська гімназія № 47 Харківської міськради Харківської обл.; Харківський НВК № 45 "Академічна гімназія" Харківської міськради Харківської обл.

Третє і друге місця дісталися КУ "Харківська спеціалізована школа I-III ст. З поглибленим вивченням окремих предметів № 16 Харківської міськради Харківської обл. Імені В.Г.Сергеєва" і КУ "Харківський науковий ліцей-інтернат" Обдарованість "Харківської обласної ради.

Перше місце в цьому році зайняв КУ "Харківський фізико-математичний ліцей № 27 Харківської міськради Харківської обл.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на сайті мерії повідомлялося ще на початку серпня, що найвищий бал в регіоні в цьому році отримав 31 абітурієнт. Але це число вказано з урахуванням результатів попередніх років.
Також варто відзначити, що остаточні підсумки та рейтинги ЗНО-2020 оголосили після 14 серпня. Ця дата на сайті тестування вказана кінцевої для обробки сертифікаційних робіт учасників додаткової сесії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися