Гігантські ліхтарі та світлове шоу: до Харкова їде всесвітньо відомий фестиваль (фото)

Організатори попереджають про те, що на території харківського Літопарку діятимуть карантинні обмеження

Цієї осені харківський Літопарк перетвориться на справжнє містечко вогню та світла! З 2 жовтня тут стартує всесвітньо відомий "Фестиваль гігантських китайських ліхтарів", який за кілька років встиг підкорити серця мільйонів українців. Гості та жителі міста зможуть побачити гігантські ілюмінаційні фігури, що занурять відвідувачів в таємничий світ казок і легенд Піднебесної. Вас чекають: теракотова армія і велика китайська стіна, сичуанська опера, китайський зоопарк, панди і фламінго, жителі підводного світу, персонажі стародавніх китайських казок і легенд тощо.

За словами організаторів, всього буде представлено понад 25 світових інсталяцій ручної роботи, виконаних з натурального шовку і led-ламп. Деякі з них досягнуть 3-х метрів у висоту. А головним бонусом фестивалю стане унікальне шоу з елементами акробатики, що проходитиме кожен вікенд.

"Навіть у найскладніші часи українцям хочеться якихось приємних новин, тому що позитивні емоції здатні творити чудеса. Ми сподіваємося, що наш фестиваль стане такою позитивною новиною для Харкова. Тут ви зможете відірватися від інфошуму, зробити яскраві фото з гігантськими світловими фігурами та провести прекрасний час з сім'єю і друзями", - говорить організатор заходу, керівник компанії Grand Event Денис Погорєлко.

Фестиваль триватиме до 8 листопада. Організатори попереджають про те, що на території Літопарку діятимуть карантинні обмеження. Зокрема, відвідувачі будуть допускатися на територію тільки в захисній масці, також буде проводитися контроль кількості відвідувачів, що одночасно знаходяться на території парку.

Коли: 2 жовтня-8 листопада

Адреса: парк ім.Горького (Літопарк), вул.Сумська, 81

Час роботи: 18.00-22.00

Вхід: в будні 150 гривень - дорослий, дитячий - 100 гривень.

Вікенд (пт/сб/нд) 200 гривень - дорослий, дитячий - 150 гривень.

Акредитація ЗМІ за тел.: +380 96 287 4636 (Дарина)



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися