Світлична підтримала юних дзюдоїстів на національному турнірі (фото)

На змагання з дзюдо також прийшла мама курсанта В'ячеслава Золочівського, який вижив в катастрофі АН-26

У Харкові 3 жовтня пройшов другий етап загальнонаціонального турніру з дзюдо "Дитяча Ліга-2020", який відвідала народний депутат України Юлія Світлична. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Facebook.

"Один з найцікавіших юнацьких національних турнірів з дзюдо проходить в Харкові за підтримки нашої команди. Завжди підтримувала і підтримую спорт, особливо юнацький. Нам необхідна сильна і вольова молодь, з характером і здатна захищати країну", - зазначила нардеп.

Разом з Юлією Світличної на турнір прийшла мама курсанта Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, який вижив в недавню катастрофу АН-26.

"На змаганнях була присутня і мама В'ячеслава Золочівського, курсанта, який вижив і героїчно намагався врятувати свого товариша під час катастрофи АН-26 під Чугуєвом. В'ячеслав - дзюдоїст, спортом займається з дитинства. Побажали йому якомога швидшого одужання", - розповіла Юлія Світлична.


Довідка "Коментарів": в Харкові після карантину відновили серію відкритих командних турнірів "Дитяча Ліга-2020". 3 жовтня пройшли змагання серед юнаків 2007-2011 років народження. На них боролися 200 учасників з 7 областей.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, народний депутат Юлія Світлична побувала в ліцеї-інтернаті" Обдарованість "і привітала вчителів там з їх професійним святом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися