Стало відомо, скільки витратять на ремонт одного з найбільших проспектів в Харкові

Одну з центральних міських магістралей будуть лагодити від центру і до Кінного ринку

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції департаменту будівництва і дорожнього господарства Харківської міської ради хоче витратити 1 490 300 гривень на розробку проєктно-кошторисної документації по реконструкції Московського проспекту. Про це йдеться в новому тендері на Прозоро.

Ремонт частини дроги хочуть робити від площі Конституції до вулиці Богдана Хмельницького.

Реконструкцію будуть виробляти на магістральній вулиці загальноміського значення. Відомо, що будівельна довжина ділянки - 1,24 кілометра, ширина вулиці, кількість смуг руху, перспективна інтенсивність руху, тип покриття - асфальтобетон, штучні споруди - міст, тротуари, трамвайні зупинки - 4 шт., Реконструкція трамвайних колій - 1928,8 м, перебудову мереж зливової каналізації, електро- та водопостачання,

Торги мають відбутися 22 жовтня. Останній термін розробки проєктно-кошторисної документації - кінець 2021 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, "Харківський муніципальний культурний центр" ДК "Металіст", за адресою вул. Плеханівська, 77 купить 179 комплектів театральних крісел на суму в 1,157 мільйона гривень. У тендерній документації сказано, що крісла повинні бути двомісними, стаціонарними, на металевих стійках, які прикручуються до підлоги. Збирати їх будуть в секції - відповідно до плану розташування.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися