У Харкові стартував Фестиваль гігантських китайських ліхтарів (фото)

Організатори попереджають про те, що на території харківського Літопарку діятимуть карантинні обмеження

У харківському Літопарку відбулося відкриття "Фестивалю гігантських китайських ліхтарів", який за кілька років встиг підкорити серця мільйонів українців. Центральними композиціями фестивалю стали: теракотова армія і велика китайська стіна, Сичуанська опера, китайський зоопарк, жителі підводного світу, панди та фламінго, персонажі стародавніх китайських казок і легенд і багато іншого.

За словами організаторів, всього тут представлено понад 25-ти фотозоні та близько 300 світлових інсталяцій ручної роботи, виконаних з натурального шовку і led-ламп. Деякі з них досягають до 3-х метрів у висоту.

Також, крім нових гігантських світових фігур в цьому році відвідувачі зможуть насолодитися унікальним цирковим шоу з елементами акробатики, яке буде проходити кожен вікенд:

"Ми хочемо підняти настрій харків'янам, які втомилися від поганих новин і сірих буднів. Сподіваємося, що фестиваль допоможе нашим гостям трохи розслабитися, провести прекрасний час з сім'єю і друзями, набратися позитивних емоцій. Ну і звичайно, зробити яскраві фото з гігантськими композиціями", - каже організатор заходу, керівник компанії Grand Event Денис Погорілко.

Фестиваль триватиме до 8 листопада. Попереджаємо, що на території Літопарку діють карантинні обмеження. Зокрема, відвідувачі допускаються на територію тільки в захисній масці, також проводиться контроль кількості відвідувачів, що одночасно знаходяться на території парку.

Коли: 2 жовтня-8 листопада

Адреса: парк Горького (Літопарк), вул.Сумська, 81

Час роботи: 18.00-22.00

Вхід: в будні 150 гривень - дорослий, дитячий - 100 гривень.

Вікенд (пт/сб /нд)200 гривень - дорослий, дитячий - 150 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися