На Харківщині очікують нове призначення голови РДА

Кабінет міністрів розглядає кандидатури на пост глави одного з районів Харківської області

У Валківському районі Харківської області можливі кадрові зміни. У пресслужбі ХОДА заявили, що до кінця тижня в РДА повинен з'явиться новий глава, пише "ГородХ".

За прогнозом Харківської обласної державної адміністрації главу Валківської районної державної адміністрації повинні призначити вже в цю п'ятницю, 9 жовтня.

У ХОДА також розповіли, що документи про нове призначення керівництво області відправило ще тиждень тому до Києва.

"Повний пакет документів для призначення нового глави Валківської РДА перебуває на розгляді Кабінету міністрів України. Ми розраховуємо, що кандидатуру затвердять вже в цю п'ятницю, після чого новий керівник відразу ж підпише необхідні фінансові документи, і всі бюджетники отримають зарплати ", - цитує "ГородХ" слова пресслужби ХОДА від 7 жовтня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, президент Володимир Зеленський 1 вересня поставив свої підписи під наказами про звільнення з посад голів Зачепилівської та Валківської райдержадміністрацій Харківської області. Розпорядження з'явилися на офіційному сайті президента. Згідно з поданими заявами з посади голови Валківської РДА звільнили Юрія Аксьонова, а з посади голови Зачепилівської РДА - Олену Петренко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися