Світлична допомагатиме учасникам АТО відстоювати права

Ветерани вимагають видати їм належну землю

Народний депутат України Юлія Світлична виступила з підтримкою учасників АТО і ООС. Про це вона написала в своєму Facebook .

Нардеп зазначила, що права захисників незалежності України повинні реалізовуватися.

"Розумію обурення людей, які приймали участь у бойових діях, а повернувшись з війни, мають ще й виборювати свої законні права. Завжди стояла на сторожі реалізації прав захисників незалежності України. Харківська область останні роки була у лідерах із надання учасникам антитерористичної операції та операції об’єднаних сил земельних ділянок - ми забезпечили видачу близько 10 000 ділянок впродовж цього періоду. Ті, хто захищав Україну, завжди матимуть мою всебічну підтримку і надалі. Як народний депутат України, звертаюсь до Уряду, Держгеокадастру та Харківської обласної державної адміністрації із запитом щодо наявності земельних ділянок для розподілу серед учасників бойових дій. Разом ми доб'ємося справедливості!", - підкреслила Юлія Світлична і опубліквала документ з офіційним зверненням до неї від ветеранів.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, легендарне підприємство "Куп'янський машинобудівний завод" відновило роботу завдяки двом підприємцям Олександру Капленко та Миколі Маслію з команди нардепа Юлії Світличної "Разом!". На заводі з'являться нові робочі місця і замовлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися