Харківські пожежники повернулися додому з Луганської області, де допомагали гасити ліси (відео)

До Харкова повернулося близько сотні рятувальників

До Харкова приїхали назад рятувальники, які боролися з вогнем в Луганській області поряд з іншими підрозділами з усієї України. Про це повідомляє ДСНС.

Близько 100 харківських пожежників прибули назад. У сусідній області працювали пожежники майже з усіх районів Харкова та області - близько 100 осіб з 22 автоцистернами.

У ДСНС  розповіли, що відділення з інших регіонів колоною проїхали через Сєвєродонецьк.


За повідомленнями власного джерела "Коментарів" - головного редактора телекомпанії "Ірта" Ірини Козирєвої, проводжати пожежників зібралася повна центральна Площа Перемоги. Люди прийшли з квітами.

"Дуже емоційний ранок. Жителі Луганщини вийшли на вулиці, щоб провести додому ДСНСників з сусідніх областей, які приїхали нас рятувати від масштабних пожеж, не вщухали цілий тиждень. Квіти, листівки, дитячі малюнки, оплески та крики "Спасибі!". Нам дійсно допомогли, і переоцінити це дуже важко. Але сьогодні хочу сказати спасибі, не тільки всім, всім, всім нашим рятувальникам, але і тим, хто з першого дня вогненної стихії, допомагав нам врятуватися - бійцям Збройних Сил України, бійцям Національної гвардії, і особливо - нашим волонтерам, усім співробітникам Поліція Луганській області, Патрульна поліція Луганській області. Люди - ви неймовірні!", - написала вона у себе на сторінці в Facebook.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, з Харкова до Луганської області відправився гарнізон в допомогу на гасіння великих лісових пожеж в Новоайдарському, Старобільському та Станично-Луганському районах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися