Активісти пішли до СБУ з проханням не пускати до Харкова сина Семена Фаради

У Харкові активісти продовжують боротися з гастролями артистів, які їздили до анексованого Криму

У березні до Харкова збирається приїхати російський актор Михайло Поліцеймако. Через гастролі актора у анексованому Криму, активісти звернулися до СБУ та прикордонників з проханням не пускати артиста в Україну. Про це повідомляє ГО "Світанок" на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Комедію "Останній поверх" за участю актора мають давати у Харкові 3 березня у Палаці студентів НЮУ імені Ярослава Мудрого. Крім того, гастролі заплановані і в інших містах України. Так, наприклад, 4 березня її планують показувати у Києві.

Активісти, посилаючись на базу "Миротворець", кажуть, що Михайло Поліцеймако неодноразово мав виступу у анексованому Криму. За даними "Миротворця", у 2017 році актор був з гастролями у Севастополі та Сімферополі, а у 2015 році – у Сімферополі.

Наразі ніякої інформації про скасування вистави у Харкові немає. Квитки на Internet-bilet  продаються без будь яких перешкод.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що російського актора Віктора Логінова, який прославився роллю Гени Букіна в сериалі "Щасливі разом", через гастролі в окупованому Севастополі, не пустили до Харкова. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися