Прогноз погоди на 14 жовтня в Харкові

Днем по місту та місцями по області невеликий короткочасний дощ

У середу, 14 жовтня, в Україну прийде похолодання із заморозками в гірських регіонах. Але на всій території країни без опадів. Тепло ще втримається на півдні і сході, а ось в західних областях різко знизиться.

Як передає Укргідрометцентр, завтра в Харкові і області очікується мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів. Днем по місту та місцями по області невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер буде південно-західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 8 - 13 ° тепла; вдень 21 - 26 °, місцями до 29 °. По місту: температура повітря вночі 10 - 12 ° тепла, вдень 23 - 25 °.

За народним прогнозом 14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. У наших предків була перша зустріч зими. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо у цей день вітер зі сходу чи півночі - зима буде холодною; з півдня - буде теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде непостійною.

Читайте також: У Харкові 14 жовтня, в День захисників України відбудеться ряд масових заходів. За порядком стежитимуть близько 1,5 тисячі правоохоронців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися