Обіцяли 15го: коли у Харків'ян з'явиться опалення

У мерії запевняють, що вже опалюють 38% дитячих садків, лікарень і шкіл

У Харкові так і не включили батареї в покладений термін, як обіцяли в міськраді. За словами заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрія Руденка тепло в житлових будинках з'явиться протягом восьми днів, пише ресурс "057".

"Опалення в будинках харків'яни побачать в суботу-неділю. Можуть бути проблеми на дефектних ділянках, але у нас достатньо людей, які відпрацюють ці моменти", - заявив Руденко.

Він стверджує, що комунальні служби запускають соціальну сферу - дитячі сади, школи, лікарні - з неділі повномасштабно запускається опалення в житлових будинках. Котельні працюють в повному порядку.

"Система теплопостачання запущена 15 жовтня. Вже 38% лікарень, садочків, шкіл опалюються. Ця цифра динамічна - день за днем кількість зростає. А харків'яни у своїх будинках відчують тепло вже в ці суботу та неділю", - зазначив віцемер.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові опалювальний сезон мав розпочатися вчасно, тобто 15 жовтня. Відповідне розпорядження підписав секретар Харківської міської ради Олександр Новак. Опалювальний сезон 2020-2021 рр. почнеться в Харкові післязавтра в четвер, тобто вчасно - 15 жовтня. За підписаним документом, тепло почнуть подавати в лікарні, установи освіти, інші об'єкти соціально-культурної сфери, а також в житлові будинки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися