Погода в Харкові: синоптики поділилися прогнозом на 20 жовтня

На території регіону опадів не передбачається

У вівторок, 20 жовтня, в Україні день буде прохолодним і малохмарна. Антициклон Otmar утримає суху погоду в більшості областей. Вночі сильно похолодає, в більшість областей прийдуть заморозки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

"20 жовтня хіба що на півночі України є ймовірність локальних невеликих дощів, з тих, що лякають але погоди не роблять. А так - практично повсюдно без опадів", - написала синоптик.

У Харкові та області, як передає Укргідрометцентр , завтра очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер буде західний, 5 - 10 м / с. Температура вночі 0 - 5 ° тепла; вдень 8 - 13 °. По місту: температура повітря вночі 1 - 3 ° тепла, вдень 9 - 11 °.

За народним прогнозом 20 жовтня відзначається день пам'яті святого Сергія. У народі цей день називали Сергій Зимовий або приморозки, і говорили: "Сергій зиму починає". Якщо сніг випаде, коли дерева ще не скинули листя, то він скоро розтане. Якщо земля у цей день снігом вкриється, то до Мотрону (22 листопада) зима "встане на ноги".

Читайте також: У Харкові на одному зі жвавих проспектів забороняється рух транспорту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися