Названа вартість квартир вторинного житла в Харкові за вересень

Різниця в ціні квадратного метра по місту складає понад $500 (~14173 грн)

У Харкові за вересень місяць середня ціна квадратного метра нерухомості вторинного ринку склала $728 (~20635 грн) за квадратний метр. Про це повідомляє Інвестиційно-консалтингова група компаній "Проконсул".

У порівнянні з червнем 2020 року середнє значення вартості стало вище на 1,7%.

Так, мінімальна ціна зазначається в районі Основи та Харківського аеропорту і становить в середньому $490 (~13890 грн) за квадратний метр площі.

Максимальну ціну виявили в центрі в районі станцій метро "Держпром" та "Наукова". Там можна придбати квартиру на вторинному ринку житла за $1000 (~28346 грн) за квадратний метр.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові на вторинному ринку нерухомості стався V-подібний вихід з кризи. У серпні 2020 оновився рекорд угод купівлі-продажу.
"Кількість угод купівлі-продажу на вторинному ринку міста в серпні збільшилася на 9% в порівнянні з липнем. А в порівнянні з "дном ринку" у квітні поточного року було більше у 2,7 раза ", - заявив керівник комітету зі зв'язків із засобами масової інформації Асоціації фахівців з нерухомості (рієлторів) України (АФНУ) Андрій Правдин.
За аналітикою вторинного ринку Харкова, яку підготували в АФНУ, видно, що у 2020 році ще й виросли ціни. Медіанна вартість квартир, проданих в найбільших спальних масивах Харкова в першому півріччі 2020 го, за рік зросла на 11-15%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися