У Харкові один з головних театрів може потрапити на "Велику реставрацію" (фото)

Міністр культури України відвідав Слобідський край, де побував в вузах і школах, пов'язаних з мистецтвом, а також подивився на туристичні місця

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко 19 жовтня відвідав Харківську область з робочим візитом. Про це повідомляє пресслужба МКІП.

У відомстві розповіли, що міністр побував в Харківській середній спеціалізованій музичній школі-інтернаті та зустрівся з ректорами трьох художніх вищих навчальних закладів.

Крім того, Олександр Ткаченко також подивився на кілька туристичних визначних пам'яток - Харківську державну наукову бібліотеку ім. В.Г. Короленка, де зберігаються унікальні рукописи та першодруки, Харківську філармонію, площа Свободи з Будинком "Держпрому", Шарівський палац і Пархомівський історико-художній музей.

Міністр відвідав Харківський національний академічний театр опери та балету ім. М.В. Лисенко, який можуть включити в програму "Великої реставрації".

"Слобожанщина - широкий край великої культури і неймовірних людей. За один день ми встигли познайомитися тільки з невеликою частиною багатств регіону: історією, спадщиною, мистецтвом, об'єктами для туризму і несамовито талановитими людьми, які закохані у свою справу", - сказав Олександр Ткаченко за підсумками поїздки.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківському Національному академічному театрі опери та балету імені М.В. Лисенко кілька працівників отримали високі нагороди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися