"Липка павутина, криваві зомбі і вовкулаки": у Літопарку намічається видовищне Halloween-шоу

На локації буде представлено понад 25-ти фотозон

Уже в ці вихідні, в ніч з 31 жовтня по 1 листопада на Фестивалі гігантських китайських ліхтарів в харківському Літопарку пройде справжнє Halloween-шоу.

Огранізатори відзначають, що гості фестивалю точно не будуть нудьгувати. Відвідувачів заходу чекає липка павутина, криваві зомбі і вовкулаки, а також видовищне шоу з елементами акробатики.

Крім костюмованих персонажів на локації буде представлено понад 25-ти фотозоні і близько 300 світлових інсталяцій ручної роботи, деякі з яких досягають до 3-х метрів у висоту. Центральними фігурами ночі стануть: теракотова армія і велика китайська стіна, Сичуаньська опера, китайський зоопарк, жителі підводного світу, панди і фламінго, персонажі стародавніх китайських казок і легенд і багато іншого.

Фестивать відбудеться в парку Горького (Літопарк), вул.Сумська, 81 з 17:00 до 22:00. Вартість дорослого квитка - 100 гривень, дитячий - 50 гривень. Однак, для відвідувачів в костюмах і масках організатори обіцяють безкоштовний вхід. Решта отримають знижку на вхід в 50%. Приємний сюрприз приготували і для дітлахів - солодкі подарунки на вході. Головне, не забути сказати пароль: "Солодкість або гидоту".

Варто зазначити, що на території Літопарку діють карантинні обмеження. Зокрема, відвідувачі допускаються на територію тільки в захисній масці, також проводиться контроль кількості відвідувачів, що одночасно знаходяться на території парку.

Нагадаємо, з 2 по 8 жовтня в харківському Літопарку проходить "Фестиваль гігантських китайських ліхтарів", який за кілька років встиг підкорити серця мільйонів українців. Цього року відвідувачі зможуть насолодитися унікальним цирковим шоу з елементами акробатики, яке буде проходити кожен уїк-енд.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися