У районному центрі Харківської області так і не з'явилося опалення

Відсутність тепла пов'язано з мільйонними боргами "Харківгазу"

У Первомайському Харківської області так і не включили опалення. Мера міста Микола Бакшеев розповів він у своєму Facebook, що це пов'язано з боргом в 6 мільйонів гривень перед "Харківгаз".

За словами голови Первомайська місто технічно місто готове запустити опалення, але місцеве комунальне підприємство не може розрахуватися за газ і через це його не подають на котельні. Мер закликав населення гасити борги.

"Місто зробило попередню оплату ПКП "Тепломережі" по установах бюджетної сфери в розмірі 3,4 млн грн, проте цієї суми недостатньо для покриття усієї заборгованості. Зауважуємо, що населення м. Первомайський має заборгованість перед ПКП "Тепломережі" в сумі 40 млн грн. Питання сталого надання послуг підприємствами комунальної сфери залежить від своєчасних розрахунків за надані послуги. Для початку опалювального сезону закликаємо боржників сплатити борги перед підприємством негайно!", - зазначив Бакшеев.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові тепло має надійти в усі міські багатоповерхівки до кінця жовтня. Про це заявив головний інженер Харківських теплових мереж Олексій Лука. На цей час тепло отримують тепло дві третини житлового фонду Харкова.

"63,2% житлових будинків на 16:00 23 жовтня мають опалення. Йдемо в плановому режимі. За планом у нас повний пуск тепла триває два тижні", - запевнив Олексій Лука.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися