Стало відомо, як Харків у цьому році відзначить Новий рік

Напередодні Нового року центр міста прикрасять новорічною ілюмінацією

У Харкові затвердили план заходів до Нового року. Відповідне розпорядження харківського міського голови опубліковано в Єдиному міському реєстрі актів міської ради.

Відзначається, що головна міська ялинка Харкова на площі Свободи відкриється 19 грудня о 17:00. У той же день почне свою роботу традиційний новорічний ярмарок - вона буде проходити до 17 січня 2021 року включно.

Крім ялинки, на площі Свободи з'явиться ковзанка і атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Декоративні світлодіодні ялинки будуть встановлені перед будівлею Історичного музею на площі Конституції і на клумбі на перехресті вул. Вернадського і Гімназійній набережній. Також головам районних адміністрацій буде запропоновано встановити новорічні ялинки в районах міста.

Напередодні Нового року центр міста прикрасять новорічною ілюмінацією: її монтаж повинні завершити до 18 грудня.

Також, згідно з розпорядженням мера Харкова, новорічні та різдвяні заходи пройдуть в дитсадках, школах і позашкільних установах, а також в інших установах освіти. У новорічну ніч метро працюватиме до 3:00.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в центрі Харкова встановлюють новорічну ялинку. Так, центральна частина площі огороджена тимчасовим парканом, на огородженому майданчику - робочі з автокраном. Вони встановлюють бетонну основу ялинки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися