Українська Вікіпедія запустила конкурс "ВікіХарьківщина"

Конкурс створено для співробітників і читачів публічних бібліотек Харківської області

Українське відділення мережевого довідкового видання Вікіпедія почала конкурс "ВікіХарьківщина", який триватиме до 30 листопада. Про це повідомляє пресслужба Харківської облради.

"Читачі, щоб взяти участь, повинні обов'язково поінформувати якусь одну бібліотеку про своє бажання приєднатися до конкурсу будь-яким способом до кінця конкурсу, щоб такий внесок можна було віднести до командного заліку цієї бібліотеки", - розповіла директор Харківської обласної універсальної наукової бібліотеки Наталія Шостко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Полтаві на картодромі" Лтава "пройшли змагання з автомобільного спорту" Меморіал Пам'яті 2020 ". Харківські спортсмени міської команди "Лідер" були представлені практично у всіх класах машин змагань. Відзначається, що всього в заїзді взяли участь 11 команд з усієї України. У самому швидкісному міжнародному класі машин KZ-2 (вік пілотів від 16 років) на старт змагань вийшло 16 пілотів. Змагання складаються з трьох заїздів: предфінал, фінал і суперфінал.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися