Стало відомо скільки витратять на прибирання переходів в Харківському метрополітені

Комунальне підприємство збирається дотримуватися чистоти в підземках і на територіях поруч зі входами в них

У Харкові Комунальне підприємство "Підземне місто" збирається витратити 9,35 млн грн на послуги з прибирання. Тендер про сервіс з'явився на Prozorro у вівторок, 3 листопада.

Клінінг буде мати в собі вологу обробку із застосуванням мийних засобів, підмітання, санітарної обробки підземних пішохідних переходів та прилеглих територій.

У документації сказано, що підрядник повинен застосовувати сертифіковані в Україні мийні, знезаражувальні та/або дезінфекційні засоби й залучати збиральну техніку.

Під технікою маються на увазі миття підлоги, апарати високого тиску, механізовані засоби, оснащені комунальною щіткою і відвалом. Техніка повинна бути не важче 1,5 тонни та з внутрішнім радіусом повороту - не більше метра.

Підрядник повинен гарантувати достатню кількість персоналу та спеціалізованого обладнання для належного обслуговування всіх об'єктів - підземних пішохідних переходів на станціях метро і прилеглих територій.

Постачати послуги з прибирання підрядник повинен з січня по грудень 2021 року. Аукціон відбудеться 11 січня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківський метрополітен за поточний період 2020 року втратив уже майже 228 мільйонів гривень. Антикорупціонери на основі порталу відкритих даних Харкова називають чотири основні причини таких великих збитків. На цей час КП "Харківський метрополітен" втратило 227,9 млн грн. Для порівняння - минулого року ця сума становила 169,6 млн грн.




Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися