Літак з евакуйованими з Китаю українцями приземлиться у Харкові. Офіційна інформація

На борту перебувають 45 громадян України, 27 іноземців, а також екіпаж і лікарі

Зараз літак із евакуйованими українцями з Китаю приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку. Звідти він вилетить у Міжнародний аеропорт міста "Харків". Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України, передають "Коментарі. Харків".

З Харкова спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції пасажирів відвезуть до медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області. Вони там перебуватимуть на карантині протягом 14 днів.

У міжнародному аеропорту міста Бориспіль український пасажирський літак спецрейсу "PQ 7302" приземлився сьогодні, 20 лютого, о 9:40. 

На його борту перебувають 45 громадян України і 27 іноземців, а також екіпаж і супроводжуючі лікарі. 

За інформацією МВС України з посиланням на екіпаж літака та медперсонал супроводу, всі пасажири здорові та можуть продовжувати політ.

"Неодноразові суворі санітарно-епідеміологічні перевірки стану їхнього здоров’я, проведені китайською владою під час посадки на борт у КНР, під час проміжної посадки в м. Алма-ати у Казахстані, а також контроль їхнього стану на борту літака під час польоту фаховими лікарями МОЗ України підтвердили, що всі евакуйовані не мають жодних симптомів хвороби і є здоровими", - йдеться у повідомленні МВС.

У харківському аеропорту пасажирів оглядатимуть у спеціальній відокремлені зоні летовища.

Також у МВС запевнили, що немає ніякої загрози здоров’ю громадян та попросили з розумінням поставитися до цієї надзвичайної ситуації і не піддаватися на провокації.

Фото: Telegram "Харьков 1654"


Раніше "Коментарі. Харків" писали, що літак з евакуйованими з Китаю українцями кружляє в небі над Харковом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися