У Харкові пройде акція на підтримку білоруських політв'язнів

Зараз у в'язницях Білорусі офіційно сидить 121 особа з політичних мотивів

У центрі Харкова влаштують акцію на підтримку білорусів, які ведуть боротьбу проти режиму Лукашенка. Всі охочі зможуть звернутися до затриманих учасників протестів. Про це розповіли в організації "Світанок".

"На цей час в Білорусі 121 особа визнані політичними в'язнями. І після кожної акції протесту кількість затриманих збільшується. Ці люди потребують нашої підтримки", - кажуть громадські.

"Світанок" запрошує всіх небайдужих харків'ян написати листа затриманим білорусам. Акція пройде в суботу, 14 листопада, біля намету "Все для перемоги" на площі Свободи.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 10 серпня в Харкові на площі Свободи відбувся мітинг проти поліцейського терору і фальсифікації виборів в Білорусі. Підтримати жителів Білорусі вийшли кілька десятків харків'ян. Вони тримали історичні червоно-білі національні прапори Білорусі, а також плакати з написами: "Живе Білорусь", "Стоп диктатура" і ін. Таким чином жителі Харкова підтримали білоруських протестувальників, які хочуть свободи, виступаючи проти фальсифікації виборів президента.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися