Харківське метро витратить понад 1,5 мільйона на інкасацію

Охорона буде отримувати на об'єктах метрополітену сумки з цінностями, перевозити та передавати їх, забезпечувати екіпаж спеціальними засобами індивідуального захисту, активної оборони та зв'язку

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" буде оплачувати інкасацію валютних цінностей під час їх перевезення. У тендері на ProZorro йдеться, що сума послуги складе 1651625 гривень.

"Послуги з охорони валютних цінностей під час їх перевезення з об'єктів КП" Харківський метрополітен "складаються в здійсненні учасником комплексу заходів щодо взяття під охорону і перевезення валютних цінностей замовника до зазначеного їм місця", - пише Kharkiv Today з посиланням на Харківський метрополітен.

За документації, охорона грошей повинна забезпечуватися на всіх 30 станціях метрополітену. Сумку з грошима будуть пломбувати. Охоронець повинен бути професійно підготовлений і володіти спеціальними засобами зв'язку.

У охорони повинен бути спеціалізований автомобіль з класом захисту не нижче другого. Екіпаж повинен складатися з не менше двох охоронців, які "здатні запобігти та протидіяти правопорушенням і захистити себе від нанесення тяжких тілесних ушкоджень".

Старший екіпажу розробить маршрут руху автомобіля, забезпечить збереження службової документації, взаємодія з правоохоронними органами. Також у фірми, яка надасть послугу з охорони, повинен бути транспорт реагування з групою швидкого реагування.

Основні завдання охорони - отримувати на об'єктах метрополітену сумки з цінностями, перевозити і передавати їх, забезпечувати екіпаж спеціальними засобами індивідуального захисту, активної оборони та зв'язку.

Якщо інкасатори втрачають сумку або привозять її в неналежному вигляді - з порваною тканиною, латками, вузлами, нечітким відбитком пломбиратора, то фірма повинна буде відшкодувати збиток.

Аукціон буде проходити на 27 листопада. Закрити послугу по інкасації фірма, яка виграє, повинна буде до 31 грудня 2021 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові Комунальне підприємство "Підземне місто" збирається витратити 9,35 млн грн на послуги з прибирання. Клінінг містить вологу обробку із застосуванням мийних засобів, підмітання, санітарної обробки підземних пішохідних переходів та прилеглих територій. У документації сказано, що підрядник повинен застосовувати сертифіковані в Україні миючі, знезаражувальні та/або дезінфікуючі засоби та залучати збиральну техніку.




Джерело: https://prozorro.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися