У Харківській міськраді розповіли, скільки відремонтували під'їздів

До кінця року залишилося полагодити ще три сотні парадних

У Харкові відремонтували вже 2,5 тисячі під'їздів. Про це розповів начальник відділу технічного нагляду КСП "Інженерні мережі" Олександр Кузьменко.

Він додав, що зараз роботи ведуться в під'їзді №2 по вул. Косарева, 8 в Індустріальному районі.

За словами Кузьменко, в під'їзді вже зробили комплекс підготовчих робіт, потинькували та пофарбували стіни. Після цього робітники доводитимуть до ладу вікна, поставлять нові енергоощадні світильники та доведуть до ладу мережі провайдерів. Всі роботи збираються закінчити до кінця тижня.

Начальник відділу технічного нагляду КСП "Інженерні мережі" додав, що в цьому році збиралися полагодити близько 3 тис. Під'їздів, 2,5 тис. - вже здані, а близько 300 - ще в роботі.

"Все під'їзди відремонтували якісно, відповідно до будівельних норм і правил. Якість і обсяг виконаних робіт перевіряють інженери технічного нагляду ", - зазначив начальник відділу технагляду.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, міська ялинка на центральній площі Харкова обійдеться місту в майже 4,5 мільйона гривень. Комунальне підприємство "Міськсвітло" 27 жовтня уклало договір вартістю 2,96 млн. Грн. з ФОП Сірченко Артур Владиславович про придбання модульної конструкції до новорічних та різдвяних свят на площі Свободи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися