На мобільний додаток "Мій Харків" витратять ще пару мільйонів

Новий електронний сервіс потребує доопрацювання

КП "Харківський Дата Центр" підписало договір з ФОП Луньова Лариса Іванівна на послуги з розробки пакетів програмного забезпечення вартістю 2,136 млн грн. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр".

Підприємство буде розробляти та впроваджувати нові додаткові функції для електронного сервісу "Мій Харків": виклик працівників підприємств - постачальників послуг (тепло-, електро-, водо- постачання і водовідведення тощо) з питань технічного обслуговування, пуш-повідомлення згідно розкладу та замовленим послугам користувача, автоматизоване формування та відправлення статистики/звітів, видалення сервісів з головної сторінки, створення чат-боту.

У ХАЦ пишуть, що замовники не прийняли три дешевших пропозиції. Зокрема, пропозиція ТОВ "Мувекс Україна" становило 1,198 млн. Грн. І його не прийняли через аномально низької ціни.

Крім того, через брак документів пропозиції ТОВ "Еф Ді Ай Компані" та ФОП Луньова Лариса Іванівна також не прийняли.

Представники ТОВ "Мувекс Україна" написали скаргу на замовника в системі "Прозорро", але, не оскаржували рішення в АМКУ.

Зокрема, представники "Мувекс" звинуватили ФОП Луньова Лариса Іванівна та уповноважена особа замовника КП "Харківський Дата Центр" Гриценко Олену Віталіївну підозрюваними в змові, порушенні закону про державні закупівлі та намір в розкраданні бюджетних коштів.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Департамент житлового господарства Харківської міськради збирається витратити 860 тисяч гривень на створення програмного забезпечення" ОСББ (мобільний додаток і web-версія) ". У тендерній документації сказано, що мета проєкту - це розв'язання проблеми спілкування співвласників багатоквартирних будинків з приводу питань ЖКГ шляхом автоматизованого створення чатів в кожному багатоквартирному будинку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися