У Харкові суд дозволив кримінальному авторитету вийти під заставу: Прокуратура не згодна з таким рішенням

Прокуратура подаватиме апеляційну скаргу на рішення суду

У Харкові суддя Дзержинського районного суду відправила кримінального авторитета Вадима Ізотова під варту з правом внесення застави в розмірі 439 тисяч 400 гривень. Про це повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

Прокуратура подаватиме апеляційну скаргу на вказане рішення суду. Вадима Ізотова відомого як "Ізот" підозрюють за ч. 5 ст. 185, ч. 2 ст. 263, ч. 2 ст. 342 і ч. 1 ст. 345 (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах, незаконне поводження зі зброєю, опір і загрози співробітнику правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 12 років в'язниці з конфіскацією майна.

"Досудове розслідування здійснює Шевченківський ВП ГУНП в Харківській області, оперативний супровід — Управління стратегічних розслідувань в Харківській області ДСР НПУ, УСБУ в Харківській області", - зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, "Ізота" затримали співробітники СБУ в Сумах, коли той зламував автомобіль. "Той, хто дивиться" за Харківською областю переховувався від правосуддя ще з 2017 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися